Meghívó

Az EME Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztálya tisztelettel meghívja és szeretettel várja tagjait és az érdeklődő kollégákat a 2008. május 1-3 között Nagyváradon megrendezésre kerülő XVIII. tudományos ülésszakára, melynek témaköre:

 

Az orvosi, fogorvosi és gyógyszerészeti tudományok aktuális kérdései

Kiemelt téma: Modern képalkotó eljárások

 

A tudományos ülésszak keretében orvosi, fogorvosi és gyógyszerészeti továbbképzőkre is sor kerül, melyeket a Román Orvos, Fogorvos és Gyógyszerész Kollégium kreditál.

Az ülésszak ideje alatt megtartja évi közgyűlését a Keresztény Orvosok Szövetsége.

A tudományos ülésszakon az orvosi, fogorvosi és gyógyszerészeti tudományok területét felölelő szabadon választott előadások kerülnek bemutatásra. Az előadások időtartama 10 perc, esetismertetés és poszterbemutatás 5 perc, hozzászólás 3 perc. A bemutatásra szánt dolgozatok szerzői közül legalább egynek EME tagnak kell lennie (kivéve a külföldi vendégeket). A szóbeli bemutatásra szánt dolgozatok esetén az ülésszak tudományos bizottsága a jelentkezési lappal együtt beküldött összefoglalók alapján a dolgozat poszterként való bemutatása mellett dönthet. A szekcióüléseken csak az mutathat be dolgozatot vagy posztert aki az alább jelzett időpontig befizeti a részvételi díjat.
Az Orvostudományi Értesítőben való megjelentetés céljából a dolgozatokat bemutatásuk alkalmával a tudományos ülésszak titkárságán, két példányban kinyomtatva és számítógépes lemezen vagy CD-n, nyomdakész állapotban (a mellékelt útmutató szerint) kell leadni. Az Orvostudományi Értesítőben az előadott vagy poszterként bemutatott dolgozatok egyaránt teljes terjedelemben jelenhetnek meg. Első szerzőként mindenki egy dolgozatot közölhet.
Az előzetes regisztráció a mellékelt jelentkezési lapon (RTF vagy PDF állomány) történik, amit kérünk szíveskedjenek géppel vagy nyomtatott nagy betűkkel kitölteni és 2008. március 15-ig kizárólag postán elküldeni a helyi szervezőbizottság címére, ehhez mellékelve a dolgozat magyar nyelvű összefoglalóját (max. 250 szó), szállásigénylési lapját (RTF vagy PDF állomány) és a részvételi díj befizetési elismervényének másolatát is. Remélve, hogy az immár hagyományos évi Tudományos Ülésszak minden résztvevő számára tartogat hasznos szakmai ismereteket, baráti találkozókat  és kulturális élményeket, várjuk Önöket Nagyváradon,

Prof. Dr. Kovács Dezső Dr. Földes Béla
az Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály elnöke a szervezőbizottság elnöke

Szervezés

Elérhetőség

Részvételi díjak

 
© 2010-1018 EME, Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály
Eredeti webdesign: Arcsin |Ikonok: famfamfam|Arculat: orbank|Tartalom: szilagyi