Üdvözöljük

logo

Üdvözöljük az Erdélyi Múzeum-Egyesület Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztálya által szervezett XXXI. Tudományos Ülésszak regisztrációs rendszerében!

A konferenciára való iratkozás kizárólag elektronikus módon, ezen rendszer felhasználásával történik. Az adatok megadásához körülbelül 10 percre van szükség.

A kitöltéshez ajánljuk, hogy Mozilla Firefox vagy Google Chrome böngészőt használjon. Technikai problémák esetében kérjük használja az EMEOGySz Honlap Kapcsolat oldalát és küldjön üzenetet (amennyiben lehetséges részletesen ismertesse a problémát is).

Kérjük csak akkor fogjon hozzá a regisztrációs mezők kitöltéséhez, ha:

  • már kifizette a részvételi díjat és birtokában van a nyugtának,
  • bankkártyával szeretne fizetni,
  • meghívott előadó (nem kell részvételi díjat fizessen),
  • a székházban vagy a konferencia helyszínén szeretne fizetni.

Ha a részvételi díjat már kifizette szüksége lesz a nyugtaszámra valamint lehetősége lesz a nyugta elektronikusan beolvasott (scannelt) változatát feltölteni. Amennyiben ezt a változatot választja kérjük készítse elő a dokumentumot (kötelező módon .jpg vagy .pdf formátum, méret legtöbb 1Mb). Alternatívaként a nyugtát faxon is elküldheti.

Jelen regisztrációs rendszer csak egyéni jelentkezésre alkalmas. Amennyiben többen közösen fizettek részvételi díjat valamennyi személyt egyenként regisztrálni kell valamint a fizetési adatok "megjegyzés" mezőjébe részletes tételes leírást kell adni a fizetési összegekről.

A regisztráció kezdete előtt kérjük figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSzF), a regisztrációt nem tudja befejezni ha az ÁSzF-ben leírtakkal nem ért egyet.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy nem kell részvételi díjat fizessen, aki bemutatandó dolgozatát teljes terjedelmében és az Orvostudományi Értesítőben közlésre alkalmas formában a kedvezményes jelentkezési határidőig beküldi. Regisztrálni azon személyeknek is szükséges akik élni szeretnének ezzel a lehetőséggel; a fizetési információkkal kapcsolatos oldalon kérjük válasszák ki a "Később fizetek" opciót majd a "Megjegyzések" rovatban jelezzék, hogy határidőig kéziratot fognak leadni (amennyiben már leadták a kéziratot, kérjük írják be a kapott egyedi azonosító számot is). Amennyiben dolgozatát nem adja le közlésre alkalmas formában a kijelölt határidőig, a regisztrációs díjat a regisztráció időpontjának megfelelően kell kifizetni a székházban vagy a konferencia helyszínén. Kivonatot azoknak is szükséges beküldeni akik a dolgozatot teljes terjedelmében leadják.

Szeretnénk figyelmét felhívni az alábbi határidőkre:

  • jelentkezés kedvezményes részvételi díjjal valamint kivonat beküldési határidő: március 10
  • késői regisztráció (kivonat beküldése már nem lehetséges): április 11
  • április 11 után online regisztráció már nem lehetséges, aki április 11-e után szeretne jelentkezni csak helyben, a konferencia helyszínén regisztrálhat
Tovább!
 
© 2010-2023 EME, Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály
Eredeti webdesign: Arcsin |Ikonok: famfamfam|Tartalom, arculat és programozás: orbank