Mutiplikátor képzés az EU K+F pályázataiban való részvétel céljából

Az EU K+F pályázataiban nagy tapasztalattal rendelkező budapesti TéT Alapítvány és az Erdélyi Múzeum-Egyesület, mint az erdélyi magyar tudományos szférát képviselő szervezet együttműködésével továbbképzést tartunk három különböző erdélyi egyetemi központban (Kolozsvár, Marosvásárhely, Temesvár) az EU K+F források igénybevételének lehetőségeiről.

A kétnapos képzésben részt vevő hallgatók elméleti és gyakorlati képzést kapnak. Megismerik a 2007-2013 évekre vonatkozó EU K+F stratégiát, a pályázás módját, a partnerkeresési forrásokat, az EU 7. Keretprogramjának nagy alegységeit (Együttműködés, Kapacitások, Emberek, Ötletek), valamint a Keretprogramon kívüli egyéb támogatási lehetőségeket (COST, EUREKA, CIP). A képzés segíteni kívánja az erdélyi magyar kutatók 7. Keretprogrambeli sikeres részvételét, magyarországi és európai hálózatokba való integrálódását, a Bukaresttől való leszakadás csökkentését.

A jelentkezők útiköltségét, 1 éjszakai szállásköltségét, és ebédjét a tanfolyam ideje alatt a szervezők fedezik.

A jelentkezési lap Word dokumentumként letölthető. Kérjük, hogy a jelentkezési lapot legkésőbb 2007. október 26-ig szíveskedjen visszaküldeni a következő címre: emeogysz@orizont.net

 
© 2010-1018 EME, Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály
Eredeti webdesign: Arcsin |Ikonok: famfamfam|Arculat: orbank|Tartalom: szilagyi