Meghívó

Az EME Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztálya  tisztelettel meghívja és szeretettel várja tagjait és az érdeklődő kollégákat a 2009. április 23-25. között Marosvásárhelyen megrendezésre kerülő XIX. Tudományos Ülésszakára, melynek témaköre:

 

Az orvosi, fogorvosi és gyógyszerészeti tudományok aktuális kérdései

 

A tudományos ülésszak keretében orvosi, fogorvosi és gyógyszerészeti továbbképzőkre is sor kerül, melyeket a Román Orvos, Fogorvos és Gyógyszerész Kollégium kreditál.

A tudományos ülésszakon az orvosi, fogorvosi és gyógyszerészeti tudományok területét felölelő szabadon választott előadások kerülnek bemutatásra. Az előadások időtartama 10 perc, esetismertetés és poszterbemutatás 5 perc, hozzászólás 3 perc.
A bemutatásra szánt dolgozatok szerzői közül legalább egynek EME tagnak kell lennie (kivéve a külföldi vendégeket).
A szóbeli bemutatásra szánt dolgozatok esetén az ülésszak tudományos bizottsága a beküldött összefoglalók alapján a dolgozat poszterként való bemutatása mellett dönthet.  A szekcióüléseken csak az mutathat be dolgozatot vagy posztert akinek jelentkezési lapját 2009. március 16-ig megkapjuk.
A bemutatásra szánt dolgozatok magyar nyelvű összefoglalói megjelennek az Orvostudományi Értesítő Különszámában. Ehhez kérjük, hogy az összefoglalókat, a www.orvtudert.ro honlapon, február 2-tól március 16-ig kitölthető űrlapon, kizárólag elektronikus úton, küldjék be.
Az előadások és poszterek teljes terjedelemben is közölhetők az Orvostudományi Értesítőben, ha azok két, a szerzői útmutatónak megfelelően szerkesztett, nyomdakész formában kinyomtatott és CD-re írt példányát a tudományos ülésszak titkárságán, leadják. Első szerzőként mindenki egy számban egy dolgozatot közölhet.
Az előzetes regisztráció a mellékelt jelentkezési lapon történik (MSWord dokumentum vagy PDF állomány ), amit kérünk szíveskedjenek géppel vagy nyomtatott nagy betűkkel kitölteni és 2009. március 16-ig kizárólag postán elküldeni a helyi szervezőbizottság címére, ehhez mellékelve a részvételi díj befizetési elismervényének másolatát is. Remélve, hogy az immár hagyományos évi Tudományos Ülésszak minden résztvevő számára tartogat hasznos szakmai ismereteket, baráti találkozókat  és kulturális élményeket, várjuk Önöket Marosvásárhelyen,

Prof. Dr. Kovács Dezső Dr. Sipos Emese
az Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály elnöke a szervezőbizottság elnöke

Szervezés

Elérhetőség

Részvételi díjak

Szállásfoglalási lehetőségek

 
© 2010-1018 EME, Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály
Eredeti webdesign: Arcsin |Ikonok: famfamfam|Arculat: orbank|Tartalom: szilagyi