Meghívó

Az EME Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztálya tisztelettel meghívja és szeretettel várja tagjait és az érdeklődő kollégákat a 2010. április 22-24 között Kézdivásárhelyen megrendezésre kerülő XX. Tudományos Ülésszakára, melynek témaköre:

 

Az orvosi, fogorvosi és gyógyszerészeti tudományok aktuális kérdései

 

A tudományos ülésszak a Román Orvos, Fogorvos és Gyógyszerész Kollégium által kreditált.

A tudományos ülésszakon az orvosi, fogorvosi és gyógyszerészeti tudományok területét felölelő szabadon választott előadások kerülnek bemutatásra. Az előadások időtartama 10 perc, esetismertetés és poszterbemutatás 5 perc, hozzászólás 3 perc.

A bemutatásra szánt dolgozatok szerzői közül legalább egynek EME tagnak kell lennie (kivéve a külföldi vendégeket).

A szóbeli bemutatásra szánt dolgozatok esetén az ülésszak tudományos bizottsága a beküldött összefoglalók alapján a dolgozat poszterként való bemutatása mellett dönthet.  A szekcióüléseken csak az mutathat be dolgozatot vagy posztert akinek jelentkezési lapját 2010. március 19-ig megkapjuk.

A bemutatásra szánt dolgozatok magyar nyelvű összefoglalói megjelennek az Orvostudományi Értesítő Különszámában. Ehhez kérjük, hogy az összefoglalókat kizárólag elektronikus úton küldjék be, kitöltve a www.orvtudert.ro honlapon február 1-től március 19-ig elérhető űrlapot (határidő meghosszabbítva 2010. március 23., kedd éjfélig).
Az előadások és poszterek teljes terjedelemben is közölhetők az Orvostudományi Értesítőben. A szerzői útmutatónak (www.orvtudert.ro, Szerzőknek menüpont) megfelelően szerkesztett kéziratokat a tudományos ülésszak titkárságán kell leadni (két nyomtatott és egy CD-re írt példány). Első szerzőként mindenki egy számban egy dolgozatot közölhet.
Az előzetes regisztráció a mellékelt jelentkezési lapon (MSWord dokumentum vagy PDF állomány ) történik, amit kérünk szíveskedjenek géppel vagy nyomtatott nagy betűkkel kitölteni és 2010. március 19-ig kizárólag postán elküldeni a helyi szervezőbizottság címére, ehhez mellékelve a részvételi díj befizetési elismervényének másolatát is. Remélve, hogy az immár hagyományos évi Tudományos Ülésszak minden résztvevő számára tartogat hasznos szakmai ismereteket, baráti találkozókat  és kulturális élményeket, várjuk Önöket Kézdivásárhelyen,

Prof. Dr. Kovács Dezső Dr. Kelemen András
az Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály elnöke a szervezőbizottság elnöke

Szervezés

Elérhetőség

Részvételi díjak

 
© 2010-1018 EME, Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztály
Eredeti webdesign: Arcsin |Ikonok: famfamfam|Arculat: orbank|Tartalom: szilagyi